Online
bestellen

Online bestellen

Organisatie - hoe werken wij?

Lyfra-Lekkerland is één van de toonaangevende groothandels- en distributiefirma's voor de convenience-markt.

Succesvolle basisassortimenten als dranken, snoepgoed en rookwaren hebben Lyfra-Lekkerland groot gemaakt. Het laatste decennia zijn levensmiddelen, ijs, telefoonkaarten, non-foodartikelen, postzegels en lijnkaarten het assortiment komen aanvullen.

Lyfra-Lekkerland kiest bewust voor een regionale benadering: wij staan dicht bij onze klanten, en door kortere logistieke lijnen kunnen wij een hoge graad van service aanbieden.

Onze distributiecentra zorgen met moderne voorraadsystemen en een uitgebreid wagenpark voor een soepele en betrouwbare distributie van de goederen.

In België en Luxemburg beleveren meer dan 40 vrachtwagens dagelijks onze meer dan 6000 klanten!

Meer dan 200 medewerkers staan dagelijks paraat om aan onze klanten de best mogelijke service te verlenen.

Van opslag tot levering bij u, is de logistieke keten een geolied geheel, alle inkomende goederen worden gescand bij ontvangst en voor onze tabaksproducten is er zelfs een 2-voudige controle voor de levering.

Op het vlak van informatica werken wij met de meest geavanceerde programma's, hierdoor werkt de communicatie onderling tussen de vestigingen en onze klanten optimaal.

Full-service en doeltreffende dienstverlening hebben Lyfra-ekkerland tot een marktleider gemaakt. Behoud en versterking van deze positie houdt in dat we onszelf continu in vraag stellen en blijven zoeken naar nieuwe concepten, systemen, producten en diensten.